Home LOC+-informatie Cultuur Onderwijs Maatschappij Contact
Nieuws / Contact / Sitemap / Huren / Home
Parkweg 1a7, 7772 XP Hardenberg

LOC+-informatie

Grand Café/Sterrenrestaurant

Grand Café

Het Grand Café in het LOC+ gebouw wordt gerund door studenten van het Alfa-college. De studenten volgen de opleiding tot kok, gastheer of facilitair leidinggevende. Onder het motto flexibel, eerlijk en goed.

Het Grand Café, gevestigd in het LOC gebouw aan de Parkweg 1, te Hardenberg, staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Zowel de inrichting met de daaraan hangende sfeer, de gastvrijheid van het personeel, de unieke locatie en de eerlijke prijzen voor de zeer uitgebreide lunch- en evenement mogelijkheden zijn de speerpunten van de zaak. Daarnaast is de inrichting van het Grand Café ontstaan door opdrachten van studenten samen met het bedrijfsleven.

Het Grand Café is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur ( met uitzondering van de schoolvakanties) en biedt plaats aan ongeveer 100 tot 120 gasten

Ook zijn we in staat om, vanuit het Grand Café, evenementen te verzorgen tot 3000 gasten. Buiten de openingstijden verzorgen wij aanvragen van zowel in als externe gasten, dit alles graag in overleg. Voor informatie betreffende catering en reserveringen voor evenementen en lunches kunt u contact opnemen met het Facilitair Servicepunt via telefoonnummer: 0523-231231.


Uiteraard kunt u ook langs komen in ons Grand café, we bespreken dan de mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie.

Sterrenrestaurant

Het moderne en eigentijds ingerichte sterrenrestaurant is schitterend gelegen in het centrum van Hardenberg. Het restaurant is een lesrestaurant voor studenten van het Alfa-college afkomstig uit de opleiding Gastheer/vrouw en Facilitaire Dienstverlening en de HOM opleiding. Het sterrenrestaurant biedt plaats aan ongeveer 60 gasten. Het restaurant is iedere dinsdagavond geopend (met uitzondering van de schoolvakanties). De studenten bereiden en serveren in het restaurant gastronomische drie, vier of vijf gangen menu’s. Buiten de dinsdagavond is het Sterrenrestaurant te reserveren voor groepen; denk hierbij bijvoorbeeld aan private-dinings, wijn-spijsavonden (zowel zakelijk als met een club vrienden), wijnproeverijen en/of cursussen en onze speciale buffetten.

Bent u nieuwsgierig naar de restaurantavonden op dinsdagavond vraag dan het menu boekje aan via het telefoonnummer: 0523 - 282222 .

(of klik hier) Voor andere informatie betreffende private-dinings, wijn-spijsavonden ed. kunt u contact opnemen met het Facilitair Servicepunt via het telefoonnummer: 0523-231231.
 

Grand Café Grand Café

Onderwijsinstellingen
  & Bedrijven

 Het Dienstenbedrijf
ROC van Twente
Hardenberg Art
Alfa College
Cultuurkoepel Vechtdal
Bibliotheek Hardenberg
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
Muziekschool Pianoforte
ROC de Groene Welle
Accare
USG Restart
 Het Dienstenbedrijf
ROC van Twente
Hardenberg Art
Alfa College
Cultuurkoepel Vechtdal
Bibliotheek Hardenberg
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
Muziekschool Pianoforte
ROC de Groene Welle
Accare
USG Restart

Contact

CV beheermaatschappij loc+
Postbus 29
7770 AA Hardenberg

Bezoekadres
Parkweg 1a7
7772 XP Hardenberg

Tel: 0523 231231
Fax: 0523 232030
info@loc-hardenberg.nl

@loc_hardenberg loc-hardenberg

Actueel

Ondernemend onderwijs in LOC+ .. HBO Verpleegkunde gestart bij .. LOC+ 10 jarig bestaan: 6 &.. Nieuw menuboekje Sterrenrestau.. Deelname LOC+ aan MidnightWalk.. CultuurMix Markt; zaterdag 19 .. Kinderboekenweek 2016

Informatie LOC+

Cultuur
Onderwijs
Maatschappij
Facilitair
Ruimten huren
 
 

Foto's

Meer foto's