Home LOC+-informatie Cultuur Onderwijs Maatschappij Contact
Nieuws / Contact / Sitemap / Huren / Home
Parkweg 1a7, 7772 XP Hardenberg

Maatschappij

Maatschappij

Opleiding en werk liggen dichter bij elkaar dan ooit. Het 'Maatschappij- / Werkplein' in het LOC biedt onderdak aan o.a. afdeling Werk, Welzijn & Educatie en Stichting Werk & Scholing van de gemeente Hardenberg, de afdeling Sociale dienstverlening van de gemeente Ommen en het UWV. Daarmee is de fysieke samenwerking tussen deze partijen een feit.

Een geweldig uitgangspunt dat we optimaal willen benaderen. Daarom hebben we gekozen voor een intensieve samenwerking tussen de gemeente Hardenberg en Ommen en het UWV. Drie partijen die afzonderlijk veel kennis hebben op het gebied van werk en re-integratie. Onze krachten hebben we gebundeld in het LOC.

Nog altijd geldt het devies: 'twee weten meer dan één' en vier weten meer dan twee! Dat geldt ook voor werk en re-integratie.
Het bieden van maatwerk staat hierbij voorop. Voor de werkgever en voor de werknemer. Zo creëren we een duurzame oplossing voor alle partijen. Pas dan spreken wij van een goede match.

Wij kennen de regionale arbeidsmarkt goed. Dat komt door onze jarenlange ervaring. Maar ook door onze brede benadering. Daardoor kennen we de behoefte van de lokale ondernemers en het lokale aanbod van werkzoekenden. Daar doen we ook onderzoek naar. Zo kunnen we gezamelijk de arbeidsmarkt optimaal bedienen.

We begeleiden werkzoekenden met deskundige adviezen en trainingen bij hun eigen speurtocht naar werk. Daartoe werken we samen. Met elkaar maar ook met o.a. re-integratiebedrijven zoals Stichting Werk en Scholing, uitzendbureaus en opleidingscentra. Al deze organisaties zijn gevestigd in het LOC. Dat is voor ons de plus van van het LOC.

U vindt ons op het 'Werkplein'. Het plein in het LOC waar iedereen welkom voor werk of vragen over werk. Als het werk even niet tot de mogelijkheden behoort, dan geven we ook informatie over de uitkering. En verstrekken die eventueel.

In de toekomst gaan we onze dienstverlening nog meer met elkaar integreren. Zodat u op termin één contactpersoon hebt. Dan wordt het samen werken echt samenwerken. En kunnen we de werkgevers en werkzoekenden nog beter ondersteunen.

U ziet het. Samen staan we sterk. Samen aan het werk!
 
 
 

Onderwijsinstellingen
  & Bedrijven

Cultuurkoepel Vechtdal
Bibliotheek Hardenberg
ROC van Twente
USG Restart
 Het Dienstenbedrijf
Hardenberg Art
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
ROC de Groene Welle
Alfa College
Accare
Muziekschool Pianoforte
Cultuurkoepel Vechtdal
Bibliotheek Hardenberg
ROC van Twente
USG Restart
 Het Dienstenbedrijf
Hardenberg Art
Bestuursdienst Ommen-Hardenberg
ROC de Groene Welle
Alfa College
Accare
Muziekschool Pianoforte

Contact

CV beheermaatschappij loc+
Postbus 29
7770 AA Hardenberg

Bezoekadres
Parkweg 1a7
7772 XP Hardenberg

Tel: 0523 231231
Fax: 0523 232030
info@loc-hardenberg.nl

@loc_hardenberg loc-hardenberg

Actueel

Ondernemend onderwijs in LOC+ .. HBO Verpleegkunde gestart bij .. LOC+ 10 jarig bestaan: 6 &.. Nieuw menuboekje Sterrenrestau.. Deelname LOC+ aan MidnightWalk.. CultuurMix Markt; zaterdag 19 .. Kinderboekenweek 2016

Informatie LOC+

Cultuur
Onderwijs
Maatschappij
Facilitair
Ruimten huren
 
 

Foto's

Meer foto's